Wondgenezing sinds 1947

Salvequick stelt u in staat uw leven ten volste te leven, zonder dat ongelukjes of zere voeten dat in de weg staan.

We zijn al 75 jaar wondverzorgingsspecialisten. We zijn marktleider in verscheidene Europese landen. Ons brede assortiment aan wondverzorgings- en voetbehandelingsartikelen bestaat uit duurzame producten van hoge kwaliteit. Al deze artikelen kunnen kleinere verwondingen en ongemakken voorkomen, behandelen, beschermen en genezen.

Ons verhaal

Salvequick werd na de Tweede Wereldoorlog opgericht door Christian Cederroth, nadat hij zag dat er vraag naar pleisters was bij gewone huisgezinnen en consumenten. De eerste pleisters werden in 1947 in Zweden geproduceerd met als doel om betere kwaliteit te kunnen bieden dan de concurrenten. In 1953 veranderde Salvequick de pleistermarkt radicaal door de eerste voorgeknipte pleisters van Europa in enkele verpakking op de markt te brengen: de Salvekvick. De pleisters werden snel een groot succes dat zich tot buiten Zweden uitstrekte.

Tegenwoordig staat Salvequick in veel Europese landen bijna synoniem met pleisters en wondverzorging. Ons assortiment voorziet in veel wondverzorgingsbehoeften: pleisters en verbanden voor kleine en grote wonden en diverse voetbehandelingsproducten. De meeste van onze producten worden in onze fabriek in het Spaanse Barcelona geproduceerd.

Onze ambitie

Als wondverzorgingsexperts in een veld vol fabels over wondbehandeling is het onze ambitie onze kennis over wondverzorging te delen en u te helpen uw wonden op de best mogelijke manier te verzorgen. U kunt verschillende artikelen over wondgenezing, diverse voetproblemen en de behandeling daarvan vinden op de pagina’s Wondverzorging en Voetbehandeling.

Lees meer over ...